Najlakši recept za mađaricu koja će svakome uspjeti

Zbog toga vam donosimo recept za lažnu mađaricu koja je jednako ukusna, a neusporedivo jednostavnija za napraviti.
Od sastojaka će vam biti potrebna voda, šećer, margarin, 400 g čokolade za kuhanje i 1 kg keksa, primjerice Sport keksi od Kraša ili slični i 0.5 L vrhnja za šlag.
Priprema:
U lonac ulijte 8 dcl vode, 5 žlica šećera, cijeli margarin i 200 g čokolade za kuhanje. Pričekajte da se sve otopi i umiješajte u smjesu, ostavite da prokuha i potom maknite sa štednjaka.
U tako pripremljenu smjesu dodajte kilogram keksa i miješajte sve dok keksi ne upiju svu smjesu. Kada keksi upiju smjesu, sve izlijte u kalup za pečenje, poželjno je da bude dublji zbog glazure.
Glazura: u pola litre vrhnja za šlag dodajte 200 g čokolade za kuhinje i miješajte dok se ne otopi, ali nemojte dopustiti da prokuha.
Prethodno pripremljenu smjesu prelijte glazurom i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi, a zatim i u hladnjaku, poželjno preko noći.
Uživajte u desertu.
Uslast!